Menu
A+ A A-

descheerkamer.nl

In 1960 richtte Arnoldus Hubertus Hutjens zijn bedrijf op als herenkapsalon, kleinhandel in parfumerieën, kosmetische artikelen, manicuur- en pedicuregereedschap en tabaksartikelen.

De ruime ervaring op het gebied van Scheerartikelen en Parfumerieën hebben wij gebundeld op deze webshop. Voor ons staat kwaliteit van onze produten altijd voorop, en ook voor onze leveranciers. 

Betaalbare luxe van materialen en producten van ondermeer;

 

De Heerenkamer® shaving products, Mühle scheeraccesoires, Profumo di Firenze en Acqua di Genova echte Italiaanse parfumhuizen behoren tot ons gamma.


De Scheerkamer webshop is voor heren die verstand hebben van scheren ! Naast onze Barber Shop zoeken wij de beste scheerartikkelen uit tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Deze scheerartikkelen gebruiken wij dan ook dagelijks in onze Barber Shop en bevelen wij dan ook van harte aan. Wij staan ook garant voor een goede service en advies ook na de aankoop van een product. Heeft u een vraag, advies of een tip nodig neem dan even contact met ons op en wij zoeken voor U de beste oplossing.

Inloggen or Registreren