Menu
A+ A A-

Spigo

Waardering: Nog niet gewaardeerd Fabrikant: Profumo di Firenze E-mailadres
Verkoopprijs: € 79,00

Product beschrijving

PROFUMO DI FIRENZE

Profumo di Firenze vertegenwoordigt het nieuwe olfactorische project van de Galardi-familie.

Traditie en innovatie komen samen in een verzameling van zes stralende creaties.

Composities die barsten van unieke tonen, ontwrichtend, boeiend en met een unieke en memorabele schrijfwijze. Zes eaux de parfum die de sterke roeping beschrijven die Florence aan de parfumkunst bindt.

Een collectie geboren uit een zorgvuldige selectie van essenties - alleen voor een enkel onderwerp - vervat in een elegante, klassieke en verfijnde fles. Kruiden, vijg, saffraan, leer, Iris en lavendel onthullen de geheimen en smaken van de stad.

Smaken die zijn gevangen en verpakt met professionaliteit en aandacht voor detail.

De kunst van de parfumerie en Florence, Florence en de kunst van de parfumerie.

De unie die de stad verbindt met het parfum is onlosmakelijk en intens. De diepzinnige en tijdloze plot heeft zijn wortels in de Renaissance-gebruiken van de Florentijnse adel. Tradities die Caterina de 'Medici onmiddellijk introduceert in het Franse hof, met het verlangen naar een geurige geur.

Tegenwoordig, zoals in het verleden, een lang en fascinerend pad in de oude stad, verrijkt met fresco's, relikwieÎn en het omliggende platteland. Profumo di Firenze is de meest nauwkeurige versie van de typische dagelijkse geuren van Florence.

INHOUD: 100ml

CONCENTRAAT: eau de parfum

SPIGO

Spigo wordt sinds de renaissance in Florence gebruikt voor het maken van balsems, geparfumeerde geuren en essences te creÎren. Het is een bepaald soort lavendel dat groeit op de Florentijnse heuvels en kenmerkend is voor de meest natuurlijke en authentieke geest van de stad.

 

TOP:lavendel, lavandin, groene tonen

HEART:kamfer, vanille, eucalyptus

BASE:amber, tonkaboon, witte musk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.

Inloggen or Registreren