Menu
A+ A A-

Oro 1920

Waardering: Nog niet gewaardeerd Fabrikant: Bois 1920 E-mailadres
Verkoopprijs: € 320,00

Product beschrijving

 De BOIS 1920 limited collecties:

Als eerbetoon aan al degenen die kiezen voor BOIS 1920, introduceren wij een reeks Limited Edition en Limited Art Collection geuren die de traditionele compromisloze kwaliteit van BOIS 1920 en de exclusiviteit van het bezitten van een van de 1920 stukjes van elk nieuw parfum samenbrengt. Elk flacon uit deze collecties is genummerd en gecertificeerd.

BOIS 1920 Limited Edition en BOIS 1920 Limited Art Collection; voor degenen die stijlvol willen opvallen en voor de overige 1.919 in de wereld die op dezelfde manier denken.

Met een jaarlijkse productie van maar 1.920 stuks van elke geur is exclusiviteit gegarandeerd!

Oro  1920

Een krachtig en diep parfum, in duister gehuld voor dat ene magische moment. Een van de hard lopers in ons assortiment. Dit is helemaal mijn geur en staat bij mij op de eerste plaats, helaas ben ik thuis niet de enige mijn zoon Glenn weet hem ook al te vinden.

Gember, wierook, aromatische dennenhout, framboos; begeleid door mysterieuze en sensuele noten van houtsoorten als guaiac hout en kostbare iris en meiroos. Met een hart van zachte en golvende osmanthus en opoponax. Gecompleteerd met een mengsel van tabak en een vleugje vanille om de volle kracht van leer, het symbool van klasse en duurzaamheid, tot uiting te brengen.

ORO 1920 is verpakt in een massieve, goudkleurig afgewerkte, glazen flacon met een dop van edelhout. Alles verpakt in de kenmerkende BOIS 1920 box.

TOP: gember, wierook, aromatisch dennenhout, framboos, guaiac hout, iris, meiroos

HART: osmanthus, opoponax

BASIS: tabak, vanille, leer


 

Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.

Verstuur beoordelingSchrijf als eerste een beoordeling

Waardeer eerst het artikel, selecteer dan een waardering tussen 0 (slechtste) en 5 sterren (beste).
Schrijf een (korte) beoordeling ....(min. 100, max. 2000 tekens)

Geschreven karakters:

Inloggen or Registreren