Menu
A+ A A-

Odori

Waardering: Nog niet gewaardeerd Fabrikant: Profumo di Firenze E-mailadres
Verkoopprijs: € 79,00

Product beschrijving

PROFUMO DI FIRENZE

Profumo di Firenze vertegenwoordigt het nieuwe olfactorische project van de Galardi-familie.

Traditie en innovatie komen samen in een verzameling van zes stralende creaties.

Composities die barsten van unieke tonen, ontwrichtend, boeiend en met een unieke en memorabele schrijfwijze. Zes eaux de parfum die de sterke roeping beschrijven die Florence aan de parfumkunst bindt.

Een collectie geboren uit een zorgvuldige selectie van essenties - alleen voor een enkel onderwerp - vervat in een elegante, klassieke en verfijnde fles. Kruiden, vijg, saffraan, leer, Iris en lavendel onthullen de geheimen en smaken van de stad.

Smaken die zijn gevangen en verpakt met professionaliteit en aandacht voor detail.

De kunst van de parfumerie en Florence, Florence en de kunst van de parfumerie.

De unie die de stad verbindt met het parfum is onlosmakelijk en intens. De diepzinnige en tijdloze plot heeft zijn wortels in de Renaissance-gebruiken van de Florentijnse adel. Tradities die Caterina de 'Medici onmiddellijk introduceert in het Franse hof, met het verlangen naar een geurige geur.

Tegenwoordig, zoals in het verleden, een lang en fascinerend pad in de oude stad, verrijkt met fresco's, relikwieÎn en het omliggende platteland. Profumo di Firenze is de meest nauwkeurige versie van de typische dagelijkse geuren van Florence.

INHOUD: 100ml

CONCENTRAAT: eau de parfum

ODORI

Slenteren door de oude stad van Florence, de geuren van de straatmarkt en de oudste handgemaakte tradities ervaren; dit is het gevoel van de geurreis van ODORI. Het is het verhaal van duizend facetten van deze charmante stad vol geschiedenis, cultuur en passie.

 

TOP: cardamom, mint, eucalyptus, basilicum, tomatenblad

HART:salie, komijn, nootmuskaat

BASIS:cederhout, patchouli, sandelhout, vanille

 

 

FICO

Altijd aanwezig op de heuvels rondom Florence, is de vijg een boom waarvan de geuren sterk aardse gevoelens oproepen. Het harmonieuze groene aroma doet denken aan een ontspannende wandeling in het omliggende landschap die volledig verloren gaat in de kleuren van de natuur.

 

TOP:vijg, groene tonen, roos

HART:witte perzik, zoethout, aquatische tonen, iris

BASIS:musk, tuberoos, ambertonen

 

 

ZAFFERANO

De Florentijnse saffraan, ook wel "zima di Firenze" genoemd, heeft zijn wortels in de provinciale zetel van Toscane sinds de 12e eeuw. Het dankt zijn wereldwijde faam door zijn unieke geur en kleur die uitstekend passen binnen de olfactorische kwaliteiten die gesteld worden in niche parfums.

 

TOP:Turkse roos, saffraan

HART:cederhout, oud, cypriool, vanille

BASIS:patchouli, witte musk, sandelhout, ambertonen

 

 

CUOIO

Sinds de middeleeuwen is de band tussen de leerproductie en Florence een glorieuze traditie, die met de tijd een creatieve, passionele connotatie is geworden. Vandaag de dag staat Florence synoniem voor de traditie waarmee workshops deze kunstvorm wereldwijd hebben kunnen verspreiden.

 

TOP:lavendel, rozemarijn, berk

HART:magnolia, roos, witte tijm

BASIS:patchouli, vanille, labdanum, tonkaboon, cederhout, sandelhout

 

IRIS

Vol van geschiedenis en symboliek, is de iris de prachtige hoofdrolspeler van het middeleeuwse embleem van Florence met zijn intense en scherpe geur, gerijpt op de heuvels van Florence verwijzend naar de onderscheidende karakters van verleden en heden.

 

TOP:roze peper, iris, saffraan, mandarijn

HART: zwarte peper, mirre, vanille, viooltjes

BASIS:tabak, leder, honing, opoponax, benzoÔnhars

 

 

SPIGO

Spigo wordt sinds de renaissance in Florence gebruikt voor het maken van balsems, geparfumeerde geuren en essences te creÎren. Het is een bepaald soort lavendel dat groeit op de Florentijnse heuvels en kenmerkend is voor de meest natuurlijke en authentieke geest van de stad.

 

TOP:lavendel, lavandin, groene tonen

HEART:kamfer, vanille, eucalyptus

BASE:amber, tonkaboon, witte musk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.

Inloggen or Registreren