Menu
A+ A A-

De klassieke manier van scheren

Als je denkt aan klassiek scheren, wordt er vaak meteen aan gedacht dat het onbetaalbaar is. Veel te duur en allemaal veel te veel gedoe. Het tegendeel is waar! Klassiek scheren is júist goedkoper dan tientallen mesjes van Gillette verslijten.

Ouderwets scheren is prijstechnisch heel aantrekkelijk. De double edge scheermesjes die bij een klassiek scheersysteem worden gebruikt zijn vele malen goedkoper dan bij een modern scheersysteem. De scheermeshouder is in aanschaf inderdaad wat duurder, maar hij kan levenslang meegaan. Dit komt omdat je alleen de mesjes om de zoveel tijd vervangt á €2,- voor vijf kwalitatief goede mesjes. Ze passen in elk klassiek scheersysteem of krabbertje. Met de Derby Double Edge scheermesjes van de Scheerkamer scheer je veilig en comfortabel en krijg je een glad scheerresultaat, en dat voor een spotprijsje.

Ook zijn er talloze mogelijkheden om jouw klassieke scheersysteem op jouw huid en wensen aan te passen. Wil je een open scheermes? Een heerlijk geurend zeepje om op te schuimen? Een stoere en toch klassieke houder? Bij de Scheerkamer gaan je scheerwensen in vervulling. Neem ook eens een kijkje in onze webshop, en blader door ons uitgebreide scheerassortiment.

Inloggen or Registreren