Menu
A+ A A-

Olympisch goud!

De maand februari stond in het teken van de 22e Olympische Winterspelen. De Spelen werden voor het eerst gehouden in Rusland in de plaats Sotsji, van 7 t/m 23 februari. Het belangrijkste onderdeel voor Nederland was het schaatsen. Veel belangrijke topsporters vertegenwoordigen ons land, op weg naar het hoogst haalbare in hun carrière: een gouden medaille voor al hun inspanning en harde werken.
Eau de Parfum Gold van Acqua de Genova
De vrouwen hebben op de 1500 meter alle drie de plekken gedomineerd en ook de mannen zijn uitstekend met goud, zilver en brons op de 2 x 500 meter. Ook al doen wij mannen niet mee aan de Olympische Spelen, je kunt je toch wanen in het gevoel van luxe en overwinning. Goud staat voor exclusiviteit, het is zeldzaam en kostbaar en niet iedereen heeft het. Omarm dit gevoel met de heerlijke Eau de Parfum Gold van Acqua de Genova, in een mooie fles van 100 ml.
De basis van deze parfum is witte musk en amandel, het hart bestaat uit Turkse roos, viooltjes en zwarte bes. Het wordt afgetopt met een geur van lotusbloemen en bergamot. Een krachtige, goude combinatie om jou dat speciale gevoel van luxe te geven. Bestel hem via de Scheerkamer.

Inloggen or Registreren