Menu
A+ A A-

Iedere dag de geur van Italië om je heen

Ben je al eens in Italië op vakantie geweest? Dan verlang je vast terug naar de mooie herinnering die je hebt en de sfeer die je daar hebt geproefd. De prachtige natuurlandschappen, de rijke historie, de vele culturele bezienswaardigheden, de gastvrije bevolking, de heerlijke Italiaanse keuken met pasta’s, pizza en traditionele olijfolie… Genoeg om op te noemen.

Familie en historie zijn in Italië zeer belangrijk. In het verlengde van die historie zijn er vroeger op traditionele wijze parfums ontwikkeld. Zeer exclusieve parfums die werden gebruikt door de vroegere Koningen van het land. Acqua di Genova is zo’n parfum. Deze parfum wordt vandaag de dag nog steeds beschouwd als klassiek voorbeeld van een Eau de Cologne: vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Het wordt nog steeds gemaakt in het familiebedrijf op basis van de beste natuurlijke ingrediënten volgens de originele formule.Acqua di Genova

Ervaar iedere dag de passie van Italië en ga terug in je herinnering. De Silver Eau De Parfum van 100 ml brengt je terug naar die ene dag in een mooie, bloeiende omgeving. Het is gemaakt van zeldzame en kostbare oliën en heeft diverse geur bestanddelen zoals onder andere appel, rode vruchten, roos en lavendel. Een heerlijke geurcombinatie alsof je je iedere dag in Italië waant.

Deze Eau de Parfum is te bestellen via de Scheerkamer webshop. Laat je verleiden en geniet! Ook zeer geschikt als cadeau.

Inloggen or Registreren