Menu
A+ A A-

Gestrikt door de Scheerkamer en gezwicht voor de das

Geniet je nog iedere dag van klassiek scheren? Of is je borstel eigenlijk uitgedroogd en dof? Heb je geen idee wat je nu eigenlijk moet? Het is bijna net zo ingewikkeld als stropdassen strikken. Tenminste, dat denk je. Het is even oefenen, maar dan heb je ook wat.

Wil je niet meer dat eeuwige gedoe en uitdroging voorkomen? Gebruik dan vanaf nu de Havanna van de ScheerkamerDit is een borstel voor het scheren, gemaakt van zuiver zwart Dassenhaar. Het haar is flexibeler dan andere borstels en het kleurspectrum varieert van bruin grijs tot zwart.


Leuk bijkomend feitje: de klassieke scheerkwasthouder wordt gratis meegeleverd. De houder verlengt de levensduur van de nieuwe borstel door het betere droogsysteem. Daarnaast voorkomt het ook schade aan het haar door waterberging. Het is daarnaast ook voordelig geprijsd. Je hebt al zo’n fijne scheer borstel in huis voor €25,50. Dit is slechts een van de vele scheerkwasten die de Scheerkamer u te bieden heeft.

Je zult zien, als je weet hoe het moet wil je niets anders meer. Ben jij al gestrikt voor de Scheerkamer en gezwicht voor de luxe van Dassenhaar?

Inloggen or Registreren