Menu
A+ A A-

Historie de Heerenkamer in een modern jasje

Kapper Arnoldus Hubertus Hutjens opende op 5 oktober 1960 zijn eigen herenkapsalon op de hoek Smeliënstraat en Mezenkampstraat in Blerick. Op dat moment vermoedde hij nog niet dat hij anno 2008 zijn bijdrage aan het nieuwe concept en uitvoering van herenkapsalon De Heerenkamer zou leveren.

Waarom juist een herenkapsalon? De trend  van specifieke herensalons is weer langzaam in zicht aan het komen. Een mooie omgeving waar kam, schaar en scheermes worden gehanteerd. Waar lotion, crème, gel, wax en nog talloze verzorgingsproducten worden gebruikt. Waar een man even kan relaxen en tot zichzelf kan komen.

De Heerenkamer heeft een sfeervolle, moderne en warme uitstraling gekregen. Er wordt op afspraak gewerkt, maar u mag ook vrijblijvend langskomen om te kijken of wij u direct van dienst kunnen zijn. Geniet van onze mooie ontvangstruimte met een hippe koffiebar en uiteraard interessante lectuur om door te nemen. Wij kunnen ons voorstellen dat u van te voren graag bij ons aanwezig wilt zijn zodat u eerst een kop koffie, espresso of iets anders wilt drinken en de ambiance te proeven. Parkeren kan bij ons voor de deur.

Wij willen onze Heeren een optimale service bieden wat betreft haarverzorging. Ook wordt aandacht geschonken aan het klassieke scheren. Het klassieke scheren gebeurt met warme handdoeken, inzepen, scheren en nabehandeling met aluin en post-shave cooling lotion. Met American Crew als exclusieve verzorgingslijn voor heren op natuurlijke basis zoals Tea Tree, Kruidnagel, Avocado, Eucalyptusolie en Vitamine E. Deze mannen verzorgingslijn bestaat uit een haar- en lichaamsverzorging en een scheerlijn. Daarnaast hebben wij ook een eigen lijn van de Heerenkamer. Zo hebben wij in ons assortiment een heerlijke shea butter in diverse geuren. Deze is de bestellen op de Scheerkamer, onze nieuwe webshop waar u alles kunt bestellen op het gebied van tradiotioneel en modern scheren.

Wij staan graag voor u klaar en tot ziens in de Heerenkamer!

De Heerenkamer

Inloggen or Registreren