Menu
A+ A A-

Klassiek scheren vs. modern scheren

 Iedere moderne man heeft scheerspullen in huis, van klassiek tot modern. De een wil snel klaar zijn, de ander wil voor scheren uitgebreid de tijd nemen. Wat je ook doet of overweegt, wat zijn de redenen dat de ene man kiest voor klassiek scheren en de ander voor de moderne manier? 

Safety Razor Grande

 Er zijn verschillende redenen waarom mensen klassiek scheren als een fijn en luxueus ritueel beschouwen in de vroege ochtend. Het ouderwets scheren is prijstechnisch heel aantrekkelijk. De double edge scheermesjes die bij een klassiek scheersysteem worden gebruikt zijn vele malen goedkoper dan bij een modern scheersysteem. De scheermeshouder kan levenslang meegaan, omdat je alleen de mesjes om de zoveel tijd vervangt. Daarnaast zijn er talloze 

mogelijkheden om jouw klassieke scheersysteem op jouw huid en wensen aan te passen. Wil je een open scheermes? Een heerlijk geurend zeepje om op te schuimen? Een stoere en toch klassieke houder? Bij de Scheerkamer gaan je scheerwensen in vervulling.

  Een voorbeeld is de Safety Razor Grande met open mes van de Scheerkamer. Een mooie en luxueus design, het scheert prettig, voorkomt ingegroeide haren en er wordt een gratis pakje double edge scheermesjes bijgeleverd. Ideaal voor stijlvolle mannen met een wat zwaardere baardgroei voor een glad scheerresultaat. Ga nu naar de webshop van De Scheerkamer en neem een kijkje in het uitgebreide scheerassortiment.

 

Inloggen or Registreren